skygge solskjerming klikk
Prestegardmarka 4, Lye, 4347 Bryne   51 77 78 70 post@solskjermingseksperten.no
Norwegian English

EFFEKTIVE, ELEGANTE OG ROBUSTE SOLSKJERMINGSLØSNINGER . 

Se produktkatalog

Solskjermingseksperten ble etablert høsten 2015 som et eget selskap under ACsenteret AS paraplyen som er et heleid norsk selskap med lang erfaring innen klimaløsninger. Solskjermingseksperten tilbyr nøye utvalgte kvalitetsprodukter innen utvendig solskjerming, og vi er stolte av å kunne si at våre solskjermingsprodukter er spesielt tilpasset norske forhold med høy ytelse og lang levetid. Løsningene er funksjonelle og robuste og kommer i flere forskjellige modeller, både terrassemarkiser, vindusmarkiser, screens og pergola.

Et godt utvalg av solskjermings produkter kombinert med vår kompetanse og erfaring, gjør at vi kan hjelpe deg med å finne den solskjermingsløsningen som passer best til ditt behov. Uavhen­gig av bygg og boligtype, privat, næringsbygg eller borettslag, så innehar vi den nødvendige kompetansen til å finne den optimale løsningen for deg.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste krit­eriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år.

Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.